• Home

Aberdeen Steak House

Tags

Vetë shërbim | Piceri | Restorant tipik | Pritje dhe bankete | Aglianico from Vulture | Amarone | Barolo | Chardonnay | Nero of Avola | Grey Pinot | Aberdeen SteakInformacione

ParkimiJo
ËifiJo

Informacione të tjera

Pranohen kafshëtPo
Orari i hapjes12:00 - 23:00
MbyllurGjithmonë hapur
Gjuhët që fliten italian, Shqip, Spanish

Kontakte

Adresa
27-28 Preston Street
BN1 2HP Brighton and Hove
Tel & Ëeb
Telefoni
Kliko për të shikuar

abonuar newsletter

Akordimi i privatësië