NGJARJE TUOGUSTO

Në këtë faqe do të gjeni të gjitha eventet të përfshira nga restorantet tipike, nga gastornomia, nga fermat, nga prodhuesit e specialiteteve enogastonomike e të gjithë aktivitetet e tjera të TuoGusto.

  • Do të provosh specialitetin e restoranteve dhe kompanive që prodhojnë me km0?
  • Kërkon të shijosh një verë të veçantë?
  • Do të marrësh pjesë në inagurimin e lokalit që ka prodhime tipike të zonës? 

REGJISTROHU TEK TUOGUSTO: nëpërmjet portalit tonë do të marrësh lajmet, uljet dhe reklamat e lokaleve, të aktiviteteve dhe kompanive të përfshira.

abonuar newsletter

Akordimi i privatësië


TUOGUSTO sociale