• Home
  • ÇFARË TUOGUSTO

ÇFARË TUOGUSTO

Kërkon nje restorant romanttik dhe intim ku darka shërbehet nën dritën e qirinjëve? Keni dëgjuar të flitet për restorantin etnik më të ri në qytet? Po kërkon produktin tipik që të intereson?

E gjitha kjo është akoma më shumë është bota e TuoGusto.

TuoGusto kërkon të ofrojë një hapësirë të gjërë të asaj çka ti kërkon: nga restorantet tek fermat që prodhojnë përsosmëri gastronomike, nga kompanitë që prodhojnë me km0 tek kantinat e verës, nga birraritë  tek produktet tipike, nga catering tek restorantet e luksit, nga hotelet, mëngjezoret tek shtëpizat që të interesojnë.

TuoGusto është zgjidhja për të gjetur lokalin që po kërkoje, në mënyrë më të shpejtë dhe komplete: çdo rezultat i kërkimit në Tuogusto do të kënaqi kërkesat e tua.

Si ta bësh? Në TuoGusto mjaftonë disa klike!

Nëse ideja jotë përshëmbull është ”Dëshirojë të provojë specialitet peshku në një restorant nën dritën e qirinjve, ku mund të parkojë në mënyrë komode, dhe nuk do të më shqetësonte të kishte dhe sallë për duhanpirësit.

TuoGusto është praktik, funksional dhe intuitiv, vetëm sepse disponon një gamë kompanish, prodhues te specialiteteve dhe lokaleve me një informacion të detajuar dhe komplet, me foto, video, harta dhe të gjithë të dhënat në mënyrë që të kontaktoni me aktivitetin që ju intereson dhe për të prenotuar lokalin që kërkon.

BË NJË KËRKIM TEK TUOGUSTO: ME NË CDO LOKAL ËSHTË AI I DUHURI!

abonuar newsletter

Akordimi i privatësië


TUOGUSTO sociale