PUNA ME SHBA TUOGUSTO

Stafi i TuoGusto është në rritje të vazhdueshme: po kërkojmë  figura të ndryshme profesionale, si teknike ashtu edhe në fushën e marketingut, në të gjithë territorin nacional, për të promovuar projektin tonë.

Në veçanti, në këtë moment po kërkojnë në tërë Italinë:

PROFILE  BIZNESI PËR TË RINJË: pavarësisht nga niveli i nisjes, jemi të gatshëm të ofrojmë kurse trajnimi, përgatitore për  fillimin e nje profesioni të ri. Kërkohen persona  dinamik,  me prirjepër zgjidhjen e problemeve, dëshirë për të investuar në vetvete dhe me kapacitet organizativ.

PROFILE  BIZNESI PROFESIONAL: për zgjerminin e rrjetit të shitjeve të TuoGusto. Kërkojmë agjent shitjesh, përfaqësues, agjent marketing në restorante, që punojnë dhe kanë punuar në sektorin e restoranteve dhe në sektorin turistik si furnizues i shërbimeve ose produketeve.

Garantohet  seriozitet maksimal në raport me klientelën, përpikmëri në pagesat dhe normat e larta të komisionit.

Për te dërguar kandidaturën tënde, shkruaj a TuoGusto duke bashkangjitur CV dhe qytetin në të cilin dëshiron të operosh : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Do të kontaktohesh sa më shpejt nga përgjegjësi i burimive njerëzore për te lënë takim.

abonuar newsletter

Akordimi i privatësië


TUOGUSTO sociale