• Home

Ristorante Ottoetrequarti Torino

Tags

Ambjent i hapur | Festa beqarie | Grupe | Për grupe | Ushqim i zonës | Ushqim Italian | Tradicionale | Gnocchi me okptapod dhe karkalec | Verë PiemonteseInformacione

ParkimiPo
ËifiJo
Kartat e kreditit që pranohen:VIsa, Mastercard

Informacione të tjera

Orari i hapjes12:00 - 14:30, 19:00 - 24:00
MbyllurSabato mattina, Domenica mattina
KuponBlu ticket, Pellegrini card, Ticket restaurant Plus, Ticket restaurant, Ristomat, Sodexhopass, Day
Pranohen kafshëtPo

Kontakte

Adresa
Piazza Solferino 8/C
10100 Torino
Tel & Ëeb
Telefoni
Kliko për të shikuar
Website

abonuar newsletter

Akordimi i privatësië