• Home

RISTORANTE PIZZERIA LA COLLINA - cucina tipica calabrese

Tags

Festa beqarie | Grupe | Sallë për duhanpirësit | wi-fi | Kalabreze | Ushqim i zonës | Specialitet i mishit | Specialitet i peshkut | Vetë shërbim | Restorant | Piceri | Pritje dhe bankete | Peshk shpatë i fërguar me limon | Linguine | Linguine me peshk shpatë (stoccafisso) | Makarona Paccheri | Paccheri of Palmi | Paccheri di Palmi con blunoise di verdure, pesce spada dello stretto e mentuccia | Peshk shpatë | Stroncatura | Stroncatura me tjërrime dhe salmon | Struncatura di Palmi me thërrime dhe salmon


RISTORANTE PIZZERIA LA COLLINA - cucina tipica calabrese

Informacione

ParkimiPo
ËifiJo
Kartat e kreditit që pranohen:American Express, Visa, Masetrcard
Për persona me aftësi të kufizuaraPo

Informacione të tjera

Orari i hapjes12:00 - 15:00, 19:00 - 23:00
MbyllurLunedì mattina, Martedì pomeriggio
Pranohen kafshëtPo
CateringPo
Gjuhët që fliten italian, Shqip, gjerman
Mund të paguash me:Kesh, Kartë krediti, Bankomat

Kontakte

Adresa
Via Bivio S. Elia 17
89015 Palmi
Tel & Ëeb
Telefoni
Kliko për të shikuar
Website

Prenoto

Persona
Ora

Organizo një event


abonuar newsletter

Akordimi i privatësië