• Home
  • Kompaninë tuaj në TUOGUSTO

Kompaninë tuaj në TUOGUSTO

 

Qëllimi i TuoGusto është që të bëjë aktivitetin e Klientëve tanë maksimalisht të dukshëm duke përdorur më mirë instrumentet e ofruara nga internet: duke regjistruar restorantin tënd, barin, agriturizmin, hotelin, fermen me km0, produktin tipik që prodhon, birrën artizanale, etj.. nuk ka qënë kurrë kaq e thjeshtë dhe fitimprurëse.

TuoGusto do të lejojë të jeni gjithmonë të dukshëm dhe prezente në internet, me skeda teknike të detajuara me të gjitha informacionet e aktivitetit dhe  të produkteve ekskluzive që prodhon.

Tani më shumë se kurrë, Interneti konfermohet si vitrina virtuale me e mirë për të hyrë si ne tregjet nacionale dhe internacionale, ne mënyrën ekonomike më të përshtatshme.

Si mund të jeni më të shikueshëm në internet, duke fituar vëmendjen e klientit, duke regjistruar kompaninë  në TuoGusto?

Është  e thjeshtë dhe e dobishme në krahasim me rezultatet që do arrini: TuoGusto bazohet në një sistem kërkimi TAG,  një sistem inovativ dhe i kohës shumë funksional për të përfshirë klientët në mënyrë direkte.

Ferma jote, restoranti, produkti tipik(si sallamet, akulloret, djathërat, birrat, verërat, etj.) mund të gjenden nga shumë përdorues të internetit,të cilët do të vinë t’ju gjejnë pikërishtë sepse nëpërmjet TuoGusto kompania juaj ka fituar shikueshmëri të lartë në motorët e kërkimit.

Me ne tek TuoGusto detajet bëjnë diferencën.

Cdo skedë që do të krijojë figurën e kompanisë tuaj do të jetë e studiuar me kujdes nga ekspertët tanë të marketingut bashkë më ju, në mënyrë që të ketë një shikushmëri më të lartë, falë skedave me informacione të detajuara të aktivitetit tuaj (emri i lokalit, logo, adresa, numri telefonit dhe kontakte të tjera, oraret e hapjes/mbylljes, mënyrën e pagesës, cmimet, përshkrimin e ambjetit, foto, mundësi për të karikuar video dhe hartë) dhe të produkteve tuaja.

Rezultatet e shikushmërisë së aktivitetit tuaj janë të matëshme: është gjithmonë e mundur të kontrolloni numrin e shikuesve të aktivitetit  tuaj dhe do të informoheni në mënyrë periodike.

Nuk jeni akoma i bindur?

TuoGusto të garanton FORMULËN KËNAQU OSE RIMBORSOHU: nëse  nuk arrini rezultatet e dakorduara, do t’ju rimbrosohen të tëra shpenzimet.

Jemi të sigurt që TuoGusto do të jetë investimi i duhur për shikueshmërinë e kompanisë suaj.

Për informacione të mëtejshme, kontaktoni duke klikuar këtu: do të jetë një kënaqësi t’ju informojmë për mënyrën e regjistrimit të kompanisë suaj tek TuoGusto, me formula të favorshme dhe ekonomikisht të përballueshme.

ME TUOGUSTO PRODUKTI YT ËSHTË AI I DUHURI!

 

abonuar newsletter

Akordimi i privatësië


TUOGUSTO sociale